Omdat ik eens wat anders wilde met mijn haar ben ik opzoek gegaan, op het internet, naar kapper Biddinghuizen. Zo kwam ik verschillende kapperssite’s tegen. Ook de website van Sandra Haarstudio. Deze kapper leek mij wel wat voor mijn haar en besloot om een afspraak te maken met deze onderneming. Op de dag van mijn afspraak werd ik bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een medewerkster van dit bedrijf. Deze medewerkster bracht mij naar mijn plaats en vroeg of ik koffie wilde. Ik voelde mij meteen op het gemak en had er nu al alles vertrouwen in.

kapper Biddinghuizen

Zeer tevreden over mijn nieuwe kapsel

Dankzij de kapper nabij Biddinghuizen loop ik nu rond met een moderne kapsel. Iedereen zegt dat mijn haar zo goed zit en dat het mij zeer goed staat. De medewerkster die mij hielp heeft haar werk meer dan goed gedaan en daarom ben ik zo tevreden over mijn nieuwe kapsel. Nu ga ik natuurlijk niet meer naar een andere kapper heen. De kosten die ik moest betalen voor mijn nieuwe kapsel was ook nog eens laag. Dan wordt het naar de kapper gaan weer leuk vind ik. Neem een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.