luier doekjes

Luier doekjes, ook wel billendoekjes, zijn niet meer weg te denken tijdens het verschonen van je baby. Tegenwoordig hebben we een brede keuze als het gaat om deze doekjes. Doekjes zijn een praktisch middel om de babybilletjes weer te laten stralen. Welke varianten zijn er allemaal en waarom zijn ze zo onmisbaar?

Het gemak van doekjes

Thuis zijn de doekjes onmisbaar tijdens het verschonen. Maar ook onderweg of tijdens een bezoek zijn de doekjes erg praktisch. Geen gezeur, de doekjes zijn eenvoudig weg te werpen. Met deze doekjes ben je verzekerd van schone billetjes. Ook hebben zij een milde, ontsmettende werking. Doordat er al lotion in de doekjes is verwerkt is het niet meer nodig om een extra zeep te gebruiken. Hierdoor zijn de doekjes niet alleen praktisch, maar ook erg hygiënisch. En dat met een lekker geurtje.

luier doekjes

Verzorgende doekjes

Luier doekjes zijn ook verkrijgbaar in doekjes met verzorgende ingrediënten, speciaal voor het gevoelige babyhuidje. Hierdoor zijn de doekjes ook nog eens erg verzorgend. Dit zorgt ervoor dat de babyhuid gehydrateerd blijft en niet uitdroogt van al dat schoonmaken. Een goede verzorging is erg belangrijk voor de huid van een baby, omdat een babyhuid erg kwetsbaar is. Goede verzorgende doekjes kunnen luieruitslag voorkomen. Zo zijn er ook 100% natuurlijke babydoekjes verkrijgbaar. Doordat er in deze doekjes alleen natuurlijke ingrediënten zijn verbruikt, is het babyhuidje verzekerd van een goede en milde verzorging.

Wasbare doekjes

Naast de gewone wegwerk doekjes, zijn er ook wasbare doekjes. Wasbare doekjes zijn een milieuvriendelijk alternatief. Een wasbaar billendoekje vervangt al snel 6 wegwerpdoekjes. Een stuk beter voor het milieu dus. Deze doekjes kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen zoals bamboe en katoen. Ze zijn eenvoudig te bevochtigen met water en na der hand kan er zelf een lotion naar keuze worden toegevoegd om de baby billetjes te verzorgen.