Rob Dees, het adres voor mooie occasions Axel .Omdat ik er onderhand genoeg van heb om met dit koude weer elke dag kilometers te moeten fietsen naar mijn werk heb ik besloten om een auto aan te schaffen. Geen nieuwe, want daar heb ik het geld niet voor. Toevallig heb ik bij de garage van Rob Dees een leuke auto zien staan. Bijna elke dag fiets ik hier voorbij en kan het niet laten om even een blik in de etalage te gooien. Vorige week was ik wederom op mijn fiets toen ik bij de garage aankwam, deze keer ben ik even naar binnen gelopen om te kijken wat er allemaal aan tweedehands auto’s stond.  occasions Axel

Helemaal tevreden met mijn nieuwe auto

Op het juiste moment kwam ik bij het autobedrijf Rob Dees aan, want op dat moment kwam er net een nieuwe occasion binnen. Maar voordat deze auto in de verkoop komt wordt deze eerst door de monteurs grondig nagekeken op gebreken en eventueel gemaakt. Om deze auto niet mis te lopen ben ik een paar dagen later weer bij de garage langs gegaan om een testrit met de auto die ik eerder had gezien te maken. Ondertussen staat mijn fiets in de schuur en stap ik elke morgen in mijn auto om naar het werk te gaan.