logo-hg-industrial

Doordat bij ons in het bedrijf steeds de stoppen doorsloegen zijn wij opzoek gegaan naar een goede energieverdeler zodat dit niet dagelijks meer gebeurt.

Op maat

Omdat wij nogal veel apparaten op een netwerk hebben zitten is het belangrijk dat de energie goed wordt verdeelt. We hebben een deskundige van HG Industrial ingeschakeld om ons probleem op te lossen.

De deskundige is bij ons in het bedrijf geweest en heeft alle informatie van de apparaten doorgenomen. Hij zag gelijk wat het probleem was, de oude energieverdeler was niet geschikt voor al deze apparaten.

Er moest een hele nieuwe energieverdeler gemaakt worden en deze moest geschikt zijn voor al de apparaten en alle eventuele uitbreidingen. Omdat dit maatwerk zou zijn zou hij een ontwerp maken en de prijsopgave naar ons opsturen.

Binnen een paar dagen kregen wij de prijsopgave binnen en volgens de mensen van de techniek was dit zeker een hele goede prijs als je het over de verhouding tussen prijs en kwaliteit hebt.

De afdeling heeft toen gelijk de order doorgezet en er is toen ook gelijk een afspraak gemaakt om het te installeren. Sinds de energieverdeler is geïnstalleerd hebben we helemaal geen last meer gehad van stoppen die door zijn geslagen!