incasso

Wisten jullie dat incassobureau kosten helemaal niet voor het bedrijf hoeven te zijn? Wij hadden wat problemen met wanbetalers en daarom wilden wij een bureau inzetten dat incasso’s uitvoert. Al snel had ik door dat je bij Online Incasso geen incassobureau kosten hoeft te betalen. Zij verhalen dat eenvoudig op degene die de incasso ontvangt. Het is immers niet onze schuld dat de betaling niet gedaan is. Op deze manier hoeft het ontvangen van geld waar je als bedrijf recht op hebt, nooit geld te kosten. Als ik dit eerder had geweten, waren wij al veel eerder met Online Incasso in zee gegaan!

incasso

Een prima deal

Vraag ook eens bij Online Incasso wat zij voor jou kunnen betekenen. Zij hebben voor ons werkelijk alles afgehandeld, zonder dat wij daarvoor moesten boeten. Dit is echt een prima deal en daar haal jij weer je winst uit! Contact opnemen kun je eenvoudig doen via de website of zoek telefonisch contact om al jouw vragen te stellen. Het is in een handomdraai gedaan en het bespaard jou een hele hoop geld!

Wie van de ondernemers heeft ook van dit soort tips? Incassobureau kosten vermijden is er alvast een. Wie heeft er nog meer?