Mijn vriend kwam laatst een website tegen waar je een een canvas schilderij laten maken kan. Hij vertelde dit vanavond en ik was meteen nieuwsgierig. Ik wil al een tijdje een nieuw schilderij op de muur en ik vind het mooi wanneer het abstract is. Maar, jammer genoeg, kon ik het juiste doek maar niet vinden. Eenmaal de website bezocht, ben ik nu hyperenthousiast. Ze hebben precies wat ik mooi vind. Je kan het dus laten maken, naar je eigen voorkeuren en voor je het weet is je woonkamer geüpgraded met een prachtig schilderij. Ik vind het leuk om je huis te veranderen, ik voel mij daar altijd goed bij. Verandering is denk ik altijd goed, je voelt dan dat je echt ergens mee bezig bent, daarnaast steek je energie in je huis en voel je je ook meer thuis. Mijn vriend kan het soms nog wel eens lastig vinden, hij houdt er van als alles georganiseerd is en wanneer er dan iets veranderd, moet hij daar weer aan wennen. Je kan dus wel begrijpen dat dit af en toe wat wrijving geeft, maar tegenwoordig vraag ik of hij het goed vind. Dit helpt want hij wordt al steeds meer enthousiaster, ook denk ik omdat hij weet dat het vaak nog prettiger en mooier wordt.

Logo-1-300x104