vandongen logo

Mijn baas wilt werkkleding borduren door een gespecialiseerd en ervaren bedrijf. Er kwam direct een bedrijf in me op die ons al eens eerder had geholpen, en aan de eisen voldeed. Dat bedrijf heette Van Dongen met de Kroon. Dit bedrijf levert topkwaliteit producten en biedt veel garanties. Het bedrijf bestaat dan al sinds 1780 en is in zekere zin gespecialiseerd en weet telkens weer de beste kwaliteit te leveren.

Internet

Op internet zocht ik het contactformulier op van het bedrijf. Het bedrijf was gemakkelijk te vinden op het internet. Ook was het makkelijk lezen en helderde alles weer even op. Het is duidelijk een van de beste bedrijven die mij kan helpen met de opdracht. Ik heb besloten om contact op te nemen met het bedrijf voor meer informatie.

Contactborduurmachine Van Dongen

De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd netjes te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had, en herkende mijn opdracht. Ze verbond me direct door met iemand van het bedrijf die mij verder kon helpen. Super! Voor ik het wist had ik al een advies op maat. De medewerkers zijn duidelijk goed getraind. Ik ga dan dit bedrijf ook zeker aanraden bij vrienden en familie.