Wil je een heftruck cursus volgen? Dat kan bij Osseforth hier hebben ze al meer dan 40 jaar ervaring bij het geven van lessen over rijden in een auto, rijden met een aanhanger en heftruck rijden. Ze hebben ook nog ervaring met het lesgeven op het gebied van andere rijsoorten. Osseforth ligt in Limburg en krijgt van de klanten gemiddeld een 8,7. Ze zijn de trendsetter in opleidingen. Als je de cursus volgt krijg je een deel theorie en een deel praktijk. Je kan hierbij een certificaat ontvangen die 5 jaar geldig is.

 

Hoe was de heftruck cursus?

Ik heb in januari twee dagen de heftruck cursus gevolgd, ik heb er veel van geleerd. De eerst dag was het theorie deel, heir heb ik veel geleerd over dingen die ik nog niet wist ondanks dat ik mijn rijbewijs wel heb. De regels zijn toch een beetje anders en ik vond het erg interessant om te zien waarom het dan ook allemaal anders is. De tweede dag was het praktijk deel. Dit vond ik interessant maar ook vooral leuk. Ik heb mijn certificaat ontvangen en die kan ik nu 5 jaar geldig gebruiken als bewijs dat ik de cursus heb gevolgd en dat ik de regels weet.

 

Osseforth

Bij Osseforth geven ze les in alle soorten rijbewijzen en cursussen die er zijn. Je kan hier dus altijd terecht voor wat je ook wil leren op het gebied van rijden. Osseforth staat hoog bij de klanten en stond in 2017 zelfs op nummer 1. Ze krijgen gemiddeld een 8,7 van hun klanten waaraan je ook wel af kan lezen dat ze goed zijn. hun slagingspercentage is 75% in 1 keer. Dat is zeer hoog. Ook hebben ze gecertificeerde en enthousiaste instructeurs die jouw opleiding leuk en leerzaam maken.