Vroeger kwam het vaker voor dan nu, maar veel mensen hebben geld in huis. Goud is waardevast en gaat daarom mee van generatie tot generatie. Toch zijn er momenten dat het misschien beter is je goud te verkopen. Goldrush is dé partij in Nederland die is gespecialiseerd in de inkoop oud goud. Wij zijn bij wederzijde interesse graag je partner.
item_18_1
Het juiste moment
Goldrush houdt rekening met de real-time koers van edelmetalen, waaronder oud goud. In deze periode is het gunstig om je oud goed te verkopen en Goldrush is blij met inkoop van oud goud. Bij ons krijg je een eerlijke en scherpe prijs voor je goud. Wil je graag eerst een afspraak maken, dat snappen we! Neem vrijblijvend contact met onze vakkundige medewerkers op om de mogelijkheden te bespreken.

Harde valuta
Inkoop van oud goud gebeurt op afspraak. Tijdens deze afspraak zullen de specialisten van Goldrush jouw oud goud beoordelen en op de juiste wijze schatten. Vaak komt het daarna direct tot een contante betaling, zodat je snel en zeker je harde valuta hebt. Voor inkoop van oud goud is Goldrush graag je betrouwbare partner. Twijfel niet en maak een afspraak.