Keramisch stralen

Ik vind het soms lastig om keuzes te maken als het gaat om mijn interieur. Zo heb ik na lang nadenken gekozen voor keramisch stralen voor mijn aanrechtblad. Vroeger maakte het me allemaal niet zoveel uit hoe het eruit zag. Sinds een tijdje ben ik gek op inrichten en inspiratie opdoen voor mij huis. Ik voel me nu ook veel fijner in elke kamer omdat ze stuk voor stuk helemaal mijn smaak zijn. Het is een lang maar leuk proces geweest om alles om te toveren tot iets moois. Ik heb gekozen voor wit als basis zodat je veel kan toevoegen zonder dat het te druk wordt.

Keramisch stralen

Blij met mijn keuze

Als een eenmaal een keuze heb gemaakt zoals het keramisch stralen van het keukenblad heb ik ook geen spijt. Omdat ik er altijd goed over nadenk maak ik nauwelijks een verkeerde beslissing. Ik vind het ook leuk om dingen eerst uit te tekenen zodat ik alvast kan inbeelden hoe iets eruit komt te zien. Ik haal veel inspiratie van internet af die ik dan toepas in mijn eigen huis. Ik maak het natuurlijk altijd naar mijn eigen stijl. Ik ben erg blij dat mij huis eindelijk mooi van binnen is.