Ik was al een tijd aan het puzzelen om mijn tuin opnieuw aan te leggen. Ik dacht dit zelf te doen en daarom ging ik zelf op zoek naar planten. Daarnaast wou ik ook nog een pad en een terras installeren. Ik bleef maar zelf ontwerpen en zoeken en raakte er uiteindelijk niet uit. Tot ik toevallig bij hovenier Helmond terechtkwam. Ik heb hen aangesproken en zij hebben samen met mij mijn ideale tuin gerealiseerd. Gelukkig ben ik zelf niet verder gaan knoeien, want eerlijk gezegd zou het niet goed gekomen zijn.

download

Super advies en uitstekende uitvoering

Het eerste wat deze hovenier deed was luisteren naar wat ik wou. Wat voor mij onoverkomelijk leek, was voor hen een koud kunstje. Ze gaven me raad, zoals welke planten ik waar kon zetten, welk soort gras ik best zou aanleggen en welke bestrating ik best gebruikte voor mijn tuinpad. Ik heb van hen een levensecht 3D ontwerp gekregen. Dit zag er helemaal anders uit dan ik verwacht had, maar het was gewoon perfect! Bovendien kreeg ik advies over het onderhoud voor de toekomst. Mijn tuin is nu gewoon een pareltje!