bst logo

snom-760Het is mijn taak om het personeel goed te trainen. Er wordt veel met verschillende soorten klanten gewerkt en daarom heeft iedere klant een andere aanpak nodig. Soms is het moeilijk in te schatten voor nieuwe werknemers wie welke benadering nodig heeft en daarom leek het mij een goed idee om met een opnamerecorder bepaalde gesprekken op te nemen.

Er was helaas bij mij op het werk geen opnamerecorder beschikbaar en daarom heb ik voorgesteld om er eentje aan te schaffen.

Heel erg handig

De opnamerecorder is besteld door iemand die precies wist wat wij nodig zouden hebben in verband met aansluitingen. Mij is verteld dat deze opnamerecorder bij het bedrijf Bst besteld is.

In het begin vond ik het apparaat een beetje ingewikkeld, maar ik weet nu precies hoe het werkt. Alle gesprekken worden opgenomen en daarom maak ik vaak een selectie van gesprekken die mij het meeste zijn opgevallen.

Aan de hand van de gesprekken kan ik vertellen wat er wel en niet moet worden gedaan. De voorbeelden zijn ook nog eens heel erg relevant, omdat het over belangrijke onderwerpen gaan die echt iets met het bedrijf te maken hebben.

Het werkt heel goed en daar ben ik blij mee!