Mindfulness in Groningen

Iedereen die ooit een Mindfulness in Groningen heeft gevolgd, weet als geen ander hoeveel effect dit op jouw leven kan hebben. Op deze manier te mediteren, leer jij jouw leven weer in eigen hand te nemen. Vaak gebeuren er dingen in jouw leven, die je liever niet had willen meemaken. Helaas heb je daar geen zeggenschap over, het overkomt je gewoon. Maar om met de gebeurtenis om te leren gaan, daar kan je wel wat invloed op hebben. Daar is een cursus van mediteren een zeer goed middel voor. Dit kan ik je uit eigen ervaring vertellen, omdat ik na een hele moeilijke periode eindelijk weer het licht zag schijnen.  Mindfulness in Groningen

Dankzij de cursus Mindfulness in Groningen weer rust kunnen ervaren

Wat heb ik een vreselijke tijd gehad, gelukkig heb ik deze periode nu ver achter mij laten liggen. Maar vaak had ik het er weer moeilijk mee en kon ik er even niet mee omgaan. Gelukkig heb ik door middel van de Mindfulness in Groningen geleerd hoe ik er nu wel mee om moet gaan. Hier heb ik bepaalde dingen geleerd om mij ongeveer twee keer per dag, gedurende 2o minuten per keer te ontspannen. Tijdens dit rust moment, kom ik even tot mijzelf en ervaar zo de rust in mijn lichaam. Hierna kan ik er weer met de volle 100% tegen aan.