alu logo

Ik werk soms met art en design, ik vind het eindresultaat is altijd leuk om te zien. Dit telt ook met logos. Hoe laat u uw logo’s aan de wereld zien? Met een alu logo. Een alu logo is een logo gemaakt op aluminium, dit is een stuk metaal wat makkelijk licht reflecteert en dus best opvalt. Wat ik heb gezien is dat niet elk stuk kunst, waaronder logo’s ook in vallen, niet of zelden worden opgemerkt doordat ze best makkelijk overheen te kijken zijn. Dit kan gelukkig opgelost worden, niet alleen met felle lampen of kleuren, maar met metaal.

alu logo

Maar waarom op aluminium?

Je hebt waarschijnlijk nu deze vraag die je aan mij wilt stellen, waarom aluminium? Naar mijn gevoel is aluminium een van de meest lichts reflecterende materialen die ook nog wel betaalbaar zijn. Een logo hierop zou je dus niet failliet laten gaan. Ik zeg, als je een goedkope manier wilt om je logo zichtbaar te maken, een alu logo kan daarmee best goed mee helpen. Op veel sites zijn veel soorten services te vinden, daar kan je je beslissing goed nemen. Vergeet niet deze tip van mij: Denk goed na over je logo en je doel met het graveren. Veel plezier en veel succes!