afvallen met wandelen schema

Wil je graag afvallen, maar heb je geen zin om tussen zwetende mensen in de sportschool te ploeteren? Dan kun je ook afvallen door te wandelen. Want wandelen is hartstikke goed voor je! Met een juist afvallen met wandelen schema loop jij die kilo’s er zo af. 

De voordelen van wandelen zijn eindeloos. Wandelen is niet te zwaar voor de gewrichten, het is rustgevend en een goede manier om te sporten. Ook is er weinig kans op blessures en verbrand je calorieën. En je hebt ook meteen je dagelijkse frisse neus genomen. 

Wandelschema

Je kunt ervoor kiezen om gewoon te beginnen met wandelen, maar met behulp van een schema voor het wandelen, loop je die kilo’s er nog sneller af. Een schema voor het wandelen is een soort stok achter de deur en geeft je een goed beeld van wanneer en hoe lang je moet lopen. 

Juiste voeding

Met een schema om te wandelen alleen kom je er niet. Ook het eten van de juiste voeding is erg belangrijk en draagt bij aan het afvallen. Je kunt je schema om te wandelen ook uitbreiden met een voedingsschema zodat je het allemaal goed op een rijtje hebt en goed van start kunt.