Heel graag wilde ik een kast op maat laten maken. Een ruimte voor jouw kleren, schoenen, tassen en riemen. Dat is wat iedere vrouw nodig heeft. Niet zomaar een opbergruimte, maar een inloopruimte. Omdat ik een vrouw ben met twee linkse handen had ik hier iemand nodig die dit voor mij kon maken en ontwerpen. Via het internet had ik al ideeën opgedaan, zodat ik ongeveer wist hoe ik ongeveer de ruimte wilde verdelen. Op een vrije zaterdag ben ik naar de winkel van het bedrijf: Hubo te Amstelveen gereden. Ik werd vriendelijk door een medewerker aangesproken of hij mij kon helpen. Jazeker dat hij mij mocht helpen.

Kast op maat

Mijn droom is uitgekomen

De medewerker zei dat hij voor een goed advies het beste bij mij thuis kon komen, om te kijken waar ik de kast op maat precies wilde hebben. Daar heeft hij alle maten opgenomen. De medewerker heeft mij goed geadviseerd met de bijkomende accessoires zoals: legplanken, schoenenrekken en garderobestangen. Zelfs over bewegingssensoren om de deuren te openen. Hoe fantastisch is die mogelijkheid. Nadat alle mogelijkheden waren besproken heeft het bedrijf voor mij een offerte gemaakt. Deze zag er prima uit. De monteurs hebben voor mij een inloopruimte met mooie draaideuren gemaakt. Ik ben helemaal verliefd op mijn mooie nieuwe inloopkast.