selecta logo

De beste koffiemachine bestel je natuurlijk bij niemand anders dan Selecta. Ik kreeg de opdracht van mijn baas om hier een bestelling te plaatsen, omdat hij had gehoord dat daar de lekkerste koffiemachine wordt gemaakt. Selecta is namelijk een van de grootste leveranciers van machines in Europa.

Zoekenbonen koffiemachine

Toch wilde ik zoeken op internet of dit ook echt zo was. Ik vergeleek enkele websites met elkaar en ging kijken of dit dan ook echt zo was. En zoals al eerder was gezegd, zijn zij inderdaad de beste. Ze hebben veruit de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en weten telkens weer de beste service te leveren. Het bedrijf heeft overigens ook een zeer goede klantenservice. Ook zijn ze een van de grootste van Europa, wat natuurlijk veel vertrouwen geeft.  Ik belde de klantenservice namelijk om meer informatie te vragen over het product dat ik had uitgekozen op de website. Op dat moment werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd er direct antwoord gegeven op de vraag. Ze wisten duidelijk waar ze het over hadden en staan dus ook achter het product. Super bedrijf! Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie. Op dit moment kan ik me geen beter bedrijf bedenken dan zij!