Ptss is een stoornis die je jouw ergste vijand nog niet zou gunnen. Als je het hebt wordt je hele leven omgegooid en dit kan ervoor zorgen dat je niet meer zomaar de dagelijkse dingen kan doen. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen doen of met je vrienden door de stad heen banjeren. Dit kan al heel zwaar zijn voor je als je lijdt aan ptss. Als je niet precies weet wat ptss inhoud kan Psytrec je hierbij helpen. Op hun website hebben ze veel informatie over de ziekte en hoe je ermee omgaat als bijstander. Ze verzorgen ook cursussen voor mensen die eraan lijden. Ze kunnen zorgen voor een goede behandeling complexe ptss door mensen die ook ptss hebben of hebben gehad.

Een sportieve behandeling complexe ptss

Voor veel mensen werkt de behandeling in de vorm van sporten heel goed. Je creëert een ritme in het leven door te gaan sporten op vaste tijde in de week. Ook kan je tijdens het sporten je hart luchten en het hebben over wat je hebt meegemaakt, zodat je eindelijk na al die jaren het een plekje kan geven. Dit zorgt voor veel rust in je hoofd en in je dagelijkse leven. Zo kan je weer lekker op pad met je vrienden en de dagelijkse dingen weer doen.

Veel mensen gingen je voor

Al vele mensen hebben een behandeling ondergaan. Een paar van deze mensen hebben ook een video gemaakt die op de website terug te vinden is. Ze zijn over het algemeen heel positief over de behandelingen en ze vonden het heel fijn dat er ook andere mensen waren die snappen waar je doorheen gaat.