Vanaf het moment dat ik een eigen bedrijf ben begonnen had ik het extreem druk. Het regelen en organiseren van allerlei dingen speelde op gegeven moment parten bij mij. Op zich niet erg want als ondernemer zijnde weet je dat het een drukke periode gaat worden. Helaas kan het net zoals bij mij zijn dat het zo is afgelopen. Door een fikse brand op kantoor is het niet meer mogelijk om het werk uit te voeren zoals het hoort.

logo

Nu dat ik praktisch werkloos ben en het personeel niet meer kan functioneren vanaf kantoor ben ik alles razendsnel gaan opbouwen. Uiteindelijk voor mekaar gekregen dat we een tijdelijke pand hebben zodat het werk weer opgepakt kan worden zoals het hoort. Ook meteen gezocht op brandbeveiliging Den Haag, je wilt dit immers niet nog eens zien gebeuren. Door een brandbeveiliging in te schakelen kan je ervoor zorgen dat de brand minimaal blijft. Dit liet ik mij niet nog een keer zeggen waardoor ik gelijk ben gaan zoeken en terecht ben gekomen op de website van Sign Security Systems. Dankzij hun kan ik zorgeloos in de avond weer naar huis toe.