biologische noten kopen

Heel gezond

Biologische noten kopen doe ik regelmatig via een webshop waar ik je in biologische noten kopendit artikel alles over ga vertellen. Ik gebruik ze zelf voor een heleboel verschillende dingen. Sowieso maak ik elke maand een pot met zelfgemaakte pindakaas. Daar smullen mijn kinderen altijd enorm van, terwijl er toch helemaal geen suiker of zoetstof aan is toegevoegd. Daardoor is het ook nog eens een stuk gezonder dan wat je uit een potje in de supermarkt koopt. Ook gebruik ik het vaak over havermout of in rijstgerechten. Havermout kun je gemakkelijk in de avond maken, waardoor het een ideaal ontbijt is als je het net als ik druk hebt in de ochtend.

Lievelingsrecept

De belangrijkste reden dat ik biologische noten wil kopen, is voor het bakken van bananenbrood. Dit eet ik dagelijks, omdat ik het zo onwijs lekker vind. Ik vind het heerlijk om hierin ook nog cranberry te doen en gelukkig verkoopt Ben Evers dit ook. Zo heb je na 1 bestelling al bijna alles in huis wat je nodig hebt voor het brood. Ook voor andere dingen zoals quinoa of bijvoorbeeld muesli kun je er terecht. Ik zou je zeker aanraden om er eens een kijkje te nemen, want er is echt voor ieder wat wils!