1-logo

Op een maandagmiddag kreeg ik een opdracht van mijn baas om bij drukkerij Hendrik Ido Ambacht flyers aan te schaffen. De opdracht van de klant is meegeleverd met enkele voorwaarden waar drukkerij Hendrik Ido Ambacht mee rekening moet houden. Dit is echter geen probleem voor dit bedrijf, omdat wij al jarenlang een prettige ervaring hebben opgedaan met de drukkerij.

De opdrachtBriefpapier

De opdracht bestond uit verschillende soorten flyers voor het aankomende evenement die onze klant heeft. De klant staat op een beurs voor het promoten van het nieuwe product dat zij aankomende lente uitbrengen. Om het product zo goed mogelijk af te beelden wilden zij de beste drukker hebben. Zij willen namelijk dat het product duidelijk op de flyer staat. Wij hebben gelukkig contacten met de beste drukker.

Contact

Na de details van de opdracht doorgenomen te hebben heb ik contact opgenomen met de drukker. De drukker herkende ons en wist met wie hij aan het praten was. Dit is erg fijn, omdat het de gang van zaken versoepeld en het proces iets sneller gaat. Geweldig bedrijf! Wij zijn zeer tevreden over de drukker en kunnen dan ook niet zonder.