Genieten met sauna korting? Waarom niet! Niks is lekkerder om te mogen genieten in de sauna toch? Als je hier dan ook nog eens korting bij krijgt kan je het vast en zeker niet afslaan! Sterker nog, een fikse korting zien te krijgen om een sauna te bezoeken is perfect voor mij.

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Ik wilde voor een tijd terug ook lekker genieten in de sauna, echter zat ik er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt. Zodoende ben ik wat intensiever gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van De Thermen. Hier was het mogelijk om een flinke korting te krijgen om deze sauna te bezoeken. Ik heb er dan ook voor gekozen om samen met mijn partner deze sauna te bezoeken. Dit hebben we hier van de week gedaan en het is ons onwijs goed bevallen! Wij hebben hier dan ook gelijk voor gekozen om een massage  bij te boeken. Deze was perfect! Ik kan dan ook echt niks anders zeggen dan dat we hier vaker terug zullen komen. Trouwens, de kosten voor een behandeling liggen hier zelfs een stuk lager!