Mijn vrouw wilde graag dat de badkamer werd vernieuwd. Daarom ging ik opzoek naar een nieuw badkamer plafond. Deze plafond wilde mijn vrouw dat het plafond van kunststof werd, omdat dit makkelijke is met schoonmaken. Zo kwam ik terecht op de website van Heering. Op deze website hadden zij de juiste plafond voor onze badkamer en bestelde het bij dit bedrijf

florence-plafondsystemen-330x204

Zeer makkelijk te plaatsen

Kunststof plafonds zijn zeer makkelijk te plaatsen. Het is veel makkelijker dan dat je het plafond zou stukken. Ook is het vele malen makkelijker om het schoon te maken en niet geheel onbelangrijk, schimmelt kunststof niet. Als er schimmel op zit kan je deze gemakkelijk weg vegen met een vochtig doekje. Als het aan mijn vrouw had gelegen hadden wij dit jaren eerder moeten doen en ik moet zeggen dat ik dat ook vind. Daarom hebben wij ook besloten om de woonkamer met kunststof plafond te maken. Dat scheelt mij weer ieder jaar witte en mijn vrouw kan het plafond zo schoonmaken. Ook deze plafond bestellen we weer bij Heering, zo weten wij zeker dat wij een top kwaliteit plafond krijgen. Neem zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.