Velux Dakraam

Na het plaatsen van een Velux dakraam moet deze natuurlijk nog wel netjes worden afgewerkt, er zijn verschillende manieren om dit te doen. Meestal wordt de binnenkant afgewerkt met plaatmateriaal, op de schuine dakzijde worden zogeheten koplatten geplaatst om de afwerking compleet te maken. Door het plaatmateriaal en de de afwerking te schilderen heb je het mooiste resultaat bij een dakraam, aftimmeren kun je zelf doen of door degene die het dakraam plaatst.

Velux Dakraam

Een goed geïsoleerd dakraam

Wil je ook genieten van een dakraam wat goede isolatiewaarden heeft dan denk je gelijk aan een Velux dakraam, de dakramen zijn uitgevoerd met HR++ beglazing. Dit glas wordt ook gebruikt bij normale ramen, voldoet dus prima aan de normen van isolatie. De waarden gelden voor zowel houten als kunststof dakramen van Velux. Bijkomend voordeel is dat de ramen van een dakraam UV werend zijn, het interieur verkleurt daarom niet door de zon. Gebeurd er een ongelukje dan zal het raam niet breken waardoor er scherven ontstaan, je kunt het raam vergelijken met een autoruit.

Raamdecoratie

Voor een Velux dakraam is er meer dan voldoende raamdecoratie bij bouw-handel.nl. Insectenhorren, zonwering maar ook een rolgordijn is mogelijk om te plaatsen. Wat voor raam je ook kiest, Velux is het bekendste merk en is het populairste merk betreft dakramen. Ben je ook op zoek naar een manier om meer daglicht of comfort op de zolder te krijgen, twijfel dan niet langer en geniet ook van het comfort van Velux. Verander de zolder in een prachtige ruimte met veel licht en ventilatie mogelijkheden.